Candy bar

Cu siguranta ai observat la diferite petreceri o masa decorata impecabil cu felurite dulciuri si delicatese. Candy bar-ul, asa cum este numit, poate fi in centrul atentiei la orice petrecere si poate fi de un real folos gazdei indiferent de ce eveniment este vorba.

La ce fel de petrecere poti avea un candy bar?

Nunta/botez

Fiecare invitat are propriile preferinte. Candy bar-ul este cea mai buna alegere. Decorat cu flori si in ton cu tematica evenimentului, acesta poate contine nu doar bomboane ci si prajituri in miniatura alaturi de marturii dulci pentru fiecare invitat

Petrecerile copiilor

Cei mici nu au rabdare sa stea la masa si sa serveasca deserturi sofisticate, asa ca un candy bar poate fi salvator pentru adulti. Pentru a mentine micii degustatori interesati, acesta contine o diversitate de prajituri si la cerere chiar o fantana de ciocolata.

Petreceri corporate

La aceste evenimente invitatii doresc sa socializeze, asa ca putini dintre ei vor sta la masa asteptand desertul. In plus, de cele mai multe ori se alege un bufet suedez care se potriveste de minune cu candy bar-ul. Acesta poate fi imbogtit cu fructe si fantana de ciocolata.

Petreceri aniversare

Vrei sa servesti invitatii cu ceva dulce, dar in acelasi timp nu vrei sa ai clasicul tort? Ei bine, poti avea intr-un candy bar dulciuri pentru toate gusturile.
Indiferent de unde, cand si ce gen de perecere organizezi, candy bar-ul este elementul perfect. In plus, decorat intr-un mod profesionist va oferi o alura sofisticata sau jucausa intregii incaperi, in functie de preferintele tale si tematica evenimentului.

Galerie Imagini

Close Menu